Vlastný návrh trička a textilu s možnosťou úprav!

Chceme, aby ste mali niečo skutočne osobné a jedinečné - oblečenie, ktoré bude presne vyjadrovať váš štýl a osobnosť. Preto sme pre vás pripravili možnosť úplne individuálneho prístupu k navrhnutiu trička a alebo iného textilu. Ak máte v sebe kúsok dizajnérstva a máte vytvorený vlastný nápad, nemusíte váhať a môžete nám poslať vašu kreatívnu víziu. Možno máte konkrétnu fotografiu, ilustráciu alebo vzor, ktorý chcete vidieť na vašom oblečení.

Rovnako tak, ak nemáte pripravený návrh, nezúfajte! Moja priateľka Alexa je talentovaná dizajnérka a rada vám pomôže s vytvorením perfektného dizajnu podľa vašich predstáv. Stačí nám povedať, čo máte na mysli, aké farby, motívy či témy by ste si predstavovali, a Alexa vytvorí pre vás návrh, ktorý bude jedinečný a presne vám prispôsobený.

Máme však aj návrhy, ktoré sme vytvorili sami a ktoré sú pripravené na úpravy. Nemusíte začínať od nuly . Tieto návrhy sú otvorené úpravám podľa vášho vkusu a preferencií. Môžeme spoločne doladiť farby, detaily a iné prvky, aby sme vám dodali produkt, ktorý bude na 100% vyhovovať vašim predstavám.

Sme nadšení, že vám môžeme pomôcť vytvoriť niečo, čo bude viac než len oblečenie - bude to dielo, ktoré bude odzrkadľovať vašu osobnosť a bude vás sprevádzať každý deň. Vaše tričko bude niesť nielen dizajn, ale aj váš príbeh.